fbpx

MDF Italia propune originalitatea si simplitatea formelor

Estetica, simpla şi multifuncţionala, astfel ar putea fi descrisă ultima colecţie de la MDF Italia. Tot timpul încercând să creeze piese de mobilier integrabile în orice stil de amenajare, compania italiană colaborează în 2012 cu cei mai buni designeri din lume, cum ar fi Jean Marie Maussaud, Xavier Lust, Bruno Fattorini sau Piergiorgio Cazzaniga.

Fie că este vorba de scaune incredibil de confortabile, pentru acasă sau pentru la birou, de mese sau de paturi cu linii simple, minimaliste şi în acelaşi timp, elegante, produsele de la MDF farmecă pe oricine le testează. Cromatica este variată, de la alb, negru şi cenuşiu, la galben, albastru şi alte tonuri vii care au rolul să coloreze interioarele.

Dar nu doar aspectul extrem de frumos este caracteristic companiei MDF, ci şi funcţionalitatea fiecărei piese în parte. De exemplu, o bibliotecă, fără uşi, se dovedeşte a fi un obiect indispensabil unei locuinţe moderne datorită funcţiei sale versatile, adaptabile oricărui spaţiu. În funcţie de viziunea şi imaginaţia cumpărătorului, spaţiul de depozitare poate lua orice formă. Din aceeaşi gamă, Random, mai fac parte şi un cabinet şi un spaţiu de depozitare, cu rafturi ajustabile, integrabile în orice amenajare. În funcţie de stil şi de imaginaţie, aceste piese pot fi combinate pentru a crea un tot unitar personalizat şi original. MDF Italia propune, în 2012, originalitatea, creaţia şi tehnologia extrapolate în design.

MDF Italia Spa este o companie italiană specializată în designul şi producerea de mobilier, ale cărei produse ajung în peste 43 de state. Creaţiile designerilor de la MDF Italia sunt inovatoare şi originale, cu o identitate aparte.

foto: Galeriile Noblesse