fbpx

Imaginaţie şi design marca Moroso

Moroso este brandul italian de renume internaţional care reuneşte designeri celebri ale căror produse cu forme şi din materiale speciale, inovatoare, atrag atenţia şi conferă un plus de valoare oricărei încăperi. Periodic, Moroso aduce în atenţia publicului colecţii noi sau reinterpretate care pot fi considerate adevărate piese statement.

Sezonul acesta, Patricia Urquiola, Doshi Levien, Alfredo Häberli sau designerii de la Front şi Nendo sunt cei care au creat noi piese de mobilier pentru Moroso. Toate piesele noi de la Moroso sunt caracterizate de o cromatică originală, de o reinterpretare în manieră aparte a materialelor naturale şi o reinventare a formelor.

Măsuţe de cafea cu un aer uşor glossy, canapele cu imprimeu inspirat din istoria unui celebru oraş indian sau cu pattern grafic asemenea unor linii trasate pe hârtie, fotolii confortabile, acestea sunt câteva dintre noile piese propuse de Moroso pentru acest an.

Din punct de vedere cromatic, orice este permis, însă se poate observa tendinţa spre culori inspirate de natură, iar liniile pieselor de mobilier sunt simplificate pentru a permite patternurilor să iasă şi mai mult în evidenţă. Brandul Moroso propune un univers vesel, cu printuri din cele mai inedite, cu mobilier funcţional şi foarte confortabil, uşor integrabil în amenajări, iar designerii Studio Insign recomandă toate aceste produse pentru interioare speciale, elegante şi în acelaşi timp foarte moderne, unde designul se îmbină armonios cu arta şi creaţia. 

foto: Galeriile Noblesse