fbpx

HORM impune trendul eco

Horm este o companie producătoare de mobilier care le oferă designerilor, arhitecţilor şi proprietarilor posibilitatea de a amenaja casele cu piese originale, din lemn şi să transfome interioarele în spaţii funcţionale şi primitoare.

Specialiştii în prelucrarea lemnului de abanos de la Horm şi-au pus la dispoziţia arhitectilor şi designerilor priceperea şi se dovedesc a fi partenerii ideali pentru a transforma imaginaţia şi designul în realitate. Tradiţia şi tehnologia, alaturi de creativitatea artistica construiesc produsele Horm care se caracterizează prin punerea în evidenţă a lemnului cu ajutorul diverselor mecanisme invizibile pentru ca în definitiv să fie transformat piese naturale, unice şi moderne. Horm înseamnă forma perfectă, materialele potrivite, tehnologia avansată, design şi originalitate.

Această companie are ca principal scop protecţia mediului înconjurător şi tocmai de aceea produsele sunt fabricate doar din materiale naturale. Designerii de la Horm creează interioare într-un puternic stilc caracteristic, fără a fi invaziv, personalizând fiecare zonă fiind conduşiu de imaginaţie.

Printre numele cunoscute care concep produse pentru Horm se numără Mario Bellini, Mario Botta, Steven Holl, Todd Bracher sau Karim Rashid, dar nu numai. Anul 2012 a însemnat pentru Horm debutul în rândul producătorilor de piese tapiţate, remarcându-se prin mobilier care combină esteticul, funcţionalitatea şi pasiunea. Printre ultimele produse se numără o serie de scaune si canapele extensibile pentru a deservi nevoile omului modern. Noutatea constă în aspectul elegant şi luxos al acestor produse.

Multifuncţionalitatea este o altă trăsătură a mobilierului Horm. De exemplu, designerii au creat un otoman care devine scaun atunci când este pozitionat vertical şi chaise longue când este la diagonală sau o saltea confortabila cînd se află la orizontal. Însă cele mai frumoase piese de la Horm sunt cele realizate din lemn, unele având un finisaj perfect, altele părând că au rămas nefinisate.

Designerii Studio Insign recomandă piesele de la Horm tuturor celor care îşi doresc interioare originale, care să conţină piese fabricate din elemente naturale şi care îşi doresc să depăşească limitele impuse de designul comercial.

foto: Galeriile Noblesse