fbpx

Colectia Regganza Luxury, ultimul trend in amenajari clasice

Colecţia „Regganza Luxury” este recomandată de designerii Studio Insign în cazul interioarelor clasice. Aceasta este rezultatul contopirii meşteşugului prelucrării lemnului în manieră tradiţională cu tehnologia avansată a secolului nostru.

În acest fel s-a dat viaţă unei colecţii de o frumuseţe surprinzătoare. Mobilierul este în stil baroc târziu şi fiecare piesă a fost recreată după schiţele celebrului arhitect Bartolomeo Rastrelli, cel care a fost ales în 1730 de către regina Elisabeta să se ocupe de decorarea Palatului de Iarnă din St. Petersburg şi de Palatul Catherine din Tsarkol Solo, ambele reşedinţe fiind faimoase datorită luxului şi extravagenţei.

Fiecare piesă a fost lucrată manual cu o atenţie sporită, astfel încât să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe. Modelul mobilierului, formele acestuia şi combinarea reuşită a elementelor au rolul de a metamorfoza orice încăpere, de a-i creşte valoarea şi de a-i conferi un aer nobil.

„Regganza Luxury” este o colecţie ce farmecă prin grija pentru detalii, prin lucrătura fină a fiecărei piese, prin materialele de cea mai bună calitate şi prin stilul distinctiv care le caracterizează. Cuprinde mobilier pentru living, dining şi dormitor, iar textilele utilizate ca tapiserii pot fi alese dintr-o serie variată care include brocart, tafta şi catifea, în funcţie de preferinţa oricărui client. Din punct de vedere al nuanţelor, acestea sunt inspirate din natură, fiind preferate tonurile de galben, verde, teracotă, crem sau albastru care luminează locuinţa.

Dar, pentru că stilul clasic înseamnă, de asemenea, crearea unui ambient fastuos, bordeaux-ul şi auriul, amprente ale regalităţii, sunt, de asemenea, utilizate. Toate piesele sunt din lemn de frasin, iar gama cromatică variază între crem şi nuanţa naturală a lemnului. Mobilierul deschis la culoare se pretează unui interior cu un aer romantic, iar cel brun, unei amenajări care urmează rigorile clasice.

Indiferent dacă este vorba de mobilă de dormitor, living sau dining, toate componentele au fost sculptate manual cu forme complicate, minuţios realizate, iar intarsiile au fost suflate cu foiţă de aur sau argint.

Foto: Galeriile Noblesse