fbpx

Hotel Double Tree by Hilton, un proiect recunoscut international

Designerii Studio Insign au realizat un proiect de amanajare pentru recepţia, lobby şi cafeneaua hotelului Double Tree by Hilton prin care au încercat să creeze nişte spaţii funcţionale, dar în acelaşi timp cu un design aparte. De asemenea, toate zonele decorate conferă intimitate şi se ridică la standardele înalte impuse de un hotel de asemenea anvergură.

Recepţia, piesa centrală de la intrarea în hotel, a fost îmbrăcată în granit auriu pentru a impune o atmosferă elegantă, iar pe holul acesteia au fost amplasate profile decorative metalice care armonizează spaţiul. Lobby-ul este creat din mai multe zone ambientate cu ajutorul fotoliilor şi canapelelor care poartă semnatura designerilor contemporani. Proiectul poate fi caracterizat ca o amenajare în stil eclectic, mai ales dacă ţinem cont şi de cafeneaua decorată cu oglinzi sub formă de soare, multe piese din lemn şi fotolii confortabile. Conceptul are la baza produse, materiale şi finisaje combinate într-un mod original pentru a se obţine o amenajare care combină armonios elemente contemporane cu cele clasice.

Atmosfera intimă şi mobilierul atent ales au fost pe placul juriului concursului International Design and Architecture Awards organizat de revista britanica „Design et al” care a selectat proiectul pentru competitia finală.