fbpx
proiect novotel studio insign

Proiecte la cheie

Acest serviciu este solutia completa si preferata de majoritatea beneficiarilor nostri.

Odata stabilit proiectul de design interior, prin parcurgerea mai multor etape asa cum sunt prezentate la serviciul design de interior, o etapa extrem de importanta este implementarea si realizarea proiectului asa cum a fost conceput si agreat de beneficiar. Este o etapa care presupune foarte mult timp, batai de cap si competente complexe pentru coordonarea unor echipe multidisciplinare de: constructori, instalatori, electricieni, montatori etc. Din fericire, aceasta etapa poate fi realizata chiar de profesionistii nostri.

Specialisti

Studioul nostru va pune la dispozitie specialisti pentru realizarea managementului de proiect asigurand:

– coordonarea echipelor de specialisti

– lansarea de comenzi de produse

– planificarea livrarilor de produse la timp

– receptia acestora

– garantarea calitatii produselor si cantitatilor contractate

– urmarirea respectarii planurilor de constructii, de instalatii si a proiectului de design

– garantarea calitatii lucrarilor

– respectarea termenelor de lucrari

– receptii pe faze si receptia finala a proiectului

– predarea proiectului la cheie beneficiarului

– reducerea costurilor prin gestionarea profesionistă a proiectului

 

Partenerii si colaboratorii nostri sunt companii serioase, pe care le recomandam si a caror experienta comuna ne ajuta sa oferim beneficiarilor nostri proiectele mult dorite, in forma finala „la cheie”, pentru a se bucura de ele.

Studio Insign va ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Serviciile de vizualizare 3D includ proiectare 3D, modelare 3D, randari 3D. Echipa noastra este specializata in amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, design interior spatii publice, amenajari interioare sedii firma, design interior hoteluri, amenajari interioare cafenele, design interior restaurante, proiecte restaurare cladiri vechi si proiecte amenajare monumente istorice si proiecte arhitectura.