fbpx

Design Interior

Serviciul de design interior este oferit de o echipa de profesionisti, cu competente complexe si complementare pentru a asigura proiecte de design interior din toate punctele de vedere: functionalitate, design si tehnic.

O intreaga echipa de arhitecti, designeri de interior, absolventi de Arta si ingineri conlucreaza cu mult profesionalism si pasiune pentru a crea designul interior ideal pentru client.

Serviciul de design interior presupune parcurgerea mai multor etape pentru a identifica cerintele si dorintele clientului si realizarea proiectului 3D la cele mai inalte standarde europene.

Etape

Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare, prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu.

Bineinteles, in functie de amploarea proiectului, de stadiul in care se afla spatiul, dar si de colaborarea cu beneficiarul, aceste etape pot fi diferite. In mare insa, se identifica clar dorintele, nevoile si gusturile beneficiarului, iar echipa noastra propune cea mai buna solutie care evolueaza si se transforma pana ajunge la forma finala: unica si perfecta!

Aceste etape sunt:

1. Discutia initiala cu beneficiarul: se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea.

2. Deplasare la spatiul beneficiarului: se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studioului. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru o mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor.

3. Realizarea releveului: realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.

4. Discutia cu clientul: pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stilul de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se identifica clar stilul de decorare, solutiile de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale etc.

5. Prezentarea proiectului 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului. Se prezinta produsele propuse, mostre de finisaje, textile etc. Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.

6. Prezentarea variantei finale de proiectare este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine 3D cat mai realista a spatiului amenajat, descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni, caracteristici, specificatii tehnice. Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.

7. Definitivarea proiectului. Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile de instalatii etc. Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul proiect la cheie. Credem in creativitate si originalitate, iar orice interior pe care il decoram trebuie sa fie impecabil. Indiferent daca este vorba de amenajari locuinte, amenajari restaurante sau amenajari hoteluri si cafenele, echipa noastra va gasi cele mai bune si creative solutii pentru a transforma spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul nostru sa o iubeasca cu adevarat!

Oferim servicii de design interior si proiectare 3D de cea mai inalta calitate pentru spatii rezidentiale si publice, spatii de birouri, restaurante, hoteluri, cafenele. De asemenea, echipa de designeri si arhitecti de interior este specializata in proiecte de boiserie, proiecte la cheie case, proiecte la cheie apartamente, design interior sedii de firma, proiecte de design interior hoteluri, design interior cafenele, amenajari interioare restaurante, design interior puburi, design interior cluburi etc.