fbpx
design de produs studio insign

Design de produs

Prin design de produs oferim clientilor nostri serviciul de creare de piese de mobilier, corpuri de iluminat sau alte produse destinate amenajarilor interioare personalizate sau in acord cu identitatea unei companii sau brand.

Clientii nostri sunt beneficiari directi care isi doresc produse unicat, adaptate unui anumit spatiu sau sunt companii care realizeaza produse in serie si care sunt in cautare de obiecte de design originale. Prin acest serviciu, dupa stabilirea cerintelor estetice si functionale, se realizeaza propunerile de produs luand in calcul designul, carecteristicile tehnice si functionale, se realizeaza schite si desene de executie.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.

Studioul nostru de arhitectura de interior si design interior inSIGN va pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design interior la cheie si proiectare 3D. Echipa noastra este specializata in design interior case, design interior apartamente, proiecte design interior cafenele, design interior restaurante, amenajari interioare hoteluri. De asemenea, studioul inSIGN este recunoscut pentru serviciile de amenajari interioare sedii firma, amenajare spatii publice si pentru proiecte restaurare cladiri vechi, proiecte de amenajare case vechi, proiecte amenajare monumente istorice si proiecte arhitectura.