fbpx

Proiecte arhitectura

Designerii si arhitectii profesionisti gasesc solutii optime pentru pentru cele mai simple, dar si pentru cele mai dificile spatii de amenajat.

Studioul inSIGN iti pune la dispozitie o gama complexa de servicii de design si arhitectura de interior, proiectare 3D pentru fatade, amenajare peisagistica sau sisteme exterioare de iluminat.

Echipa de arhitecti de interior si designeri are o experienta solida in derularea de proiecte de arhitectura de interior si design interior, unii dintre in afara tarii. Specialistii inSIGN se folosesc de expertiza lor pentru a face propuneri inovatoare si optimizate pentru clientii sai.

Proiectele realizate de studioul inSIGN au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

inSIGN a fost desemnat de catre Build Magazine din UK “Best Interior Design Studio in Romania” in 2019.