fbpx

Sediul Da Vinci Building - proiect de amenajare interioara

Da Vinci Building este o cladire impozanta a carei receptie uimeste inca de la inceput prin impactul puternic, plin de semnificatie pe care proiectul conceput de studioul inSIGN a reusit sa-l transmita. Practic, acesta este dincolo de un proiect de design, un proiect in care simbolurile si elementele folosite transmit un mesaj puternic despre Om si Ecosistemul in care traieste, istoria evolutiei si progresului, stiintei si inventivitatii. Proiectul este valoros si a reusit sa fie ales datorita semnificatiei pe care o transmite, dincolo de valentele designului minimalist propus, reprezentand cu adevarat emblema unui Centru European de Cercetare. Amenajarea este realizata cu mobilier si accesorii din portofoliul Noblesse Interiors.

share

Acest proiect de amenajare sediu companie a fost finalizat.

Recepţia modernă a acestui sediu de birouri a fost finalizată în luna noiembrie a anului 2012 şi se remarcă prin elementele de design şi arhitecturale utilizate. Designerii Studio inSIGN au utilizat piese de mobilier de la Noblesse Interiors care poartă semnături celebre precum Patricia Urquiola sau Ron Arad.

Designerii studioului de design interior Studio inSIGN au creat o zonă asemenea unei mici săli de aşteptare în care au preferat să utilizeze piese de mobilier în tonuri puternice, precum turcoazul, care înveseleşte atmosfera, dar se şi reflectă plăcut în tavanul din oglinzi.

În continuarea acestei recepţii a fost amenajată o sală de şedinţe. Şi în acest caz mobilierul face parte din portofoliul Noblesse Interiors, iar designerii au reusit să creeze un mediu de lucru plăcut.

Alte Proiecte