fbpx

Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda - Design interior stil eclectic

SHARE

Am finalizat de curand proiectul pentru un hotel care cuprinde si zona de SPA dar este si un centru medical, iar in acest moment ne ocupam de implementarea acestuia. Cu totii stim cat de important este sentimentul pe care il au oaspetii cand se afla intr-un hotel si tocmai de aceea am mizat pe un stil cald, cozy si foarte primitor. Fiecare element care se regaseste in acest hotel a fost atent ales pentru a conferi aceasta senzatie de relaxare si de comfort si am optat pentru stilul contemporan.

Echipa noastra a realizat proiectul de arhitectura exterioara, arhitectura interioara si designul interior a acestui spatiu care cuprinde 21 de camera, 3 restaurante, o sala de conferinte, un centru medical cu piscina, hidroterapie, dus Vichy, cabinet de masaj, hamam, sauna uscata, sala de relaxare cu sare de Himalaya, dar si un centru medical cu diferite cabinete pentru recuperare, consult, kinetoterapie sis ala de fitness. In acest fel, orice oaspete se va simti rasfatat in cadrul Hotelului Salis Centru Medical si SPA.

Pentru ca acest hotel se adreseaza unui public larg, de diferite varste, aflat in cautarea relaxarii si a conditiilor de cazare la cele mai inalte standard, stilul trebuia sa fie unul care sa fie pe placul tuturor.  Cu ajutorul finisajelopr din lemn inchis la culoare care transmite caldura, alaturi de nuante de bej, crem si accente de corai, bordeaux, portocaliu, prin combinatia de placari ceramice si piatra naturala am creat un proiect de amenajare interioara in stil contemporan. Dar, pentru ca un proiect sa fie reusit, este nevoie ca echipele de specialisti sa conclucreze cu proprietarul. Asa s-a intamplat in cazul hotelului Salis, echipa noastra lucrand foarte bine cu proprietarul care a avut o mare incredere in noi si ne-a incredintat proiectul sau de suflet. Pentru ca am inteles asteptarile si necesitatile impuse de amenaajrea acestui spatiu, am reusit sa ii indeplinim visul.

De altfel, echipa noastra nu s-a ocupat doar de proiectul de arhitectura si design interior, noi fiind cei care a conceput si dezvoltat identitatea de brand a acestui nou hotel. Pentru ca echipa noastra este multidisciplinara, fiind compusa din profesionisti din diferite specialitati, acest proiect este un real success, urmand ca hotelul sa isi deschida portile in cel mai scurt timp.

share

share

VIDEO

share

Alte Proiecte