fbpx

Restaurare Palatul Noblesse, Bucuresti

SHARE

Scurt Istoric

Palatul Noblesse este o cladire monument istoric, construita in anul 1881 dupa planurile celebrului arhitect Alexandru Savulescu, fiind prima constructie eclectica din centrul istoric al capitalei, mai exact de pe Strada Sfintilor, nr.7. Aceasta a fost renovata in totalitate de designerii si arhitectii Studioului inSIGN cu produse din portofoliul Noblesse Interiors.

Palatul Noblesse proiect finalizat Studio Insign

Restaurare cladire veche

Cladirea reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind peste 135 de ani de existenta reprezentativa. Cladirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusetea aristocrata a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor si Soimilor Patriei din sectorul 2 din perioada nationalizarii, la perioada postcomunista si de abandon pana in 2012.

In anul 2012 intra in posesia Noblesse Group International, detinator a mai multor branduri, care activeaza in domeniul designului interior si al industriilor culturale.

Palatul Noblesse - restaurare si consolidare

Dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, arta si design, un concept unic in Europa.

Palatul Noblesse - stiluri de amenajare

Proiectul realizat de Studioul inSIGN si Noblesse Interiors este o incursiune in nenumarate perioade si stiluri: de la stilul baroc, Ludovic al XV-lea si al XVI-lea, Rococo, intalnite la parterul cladirii, la alte stiluri reprezentative la etaj (art deco, victorian, neoclasic, contemporan) la stilul industrial-design in demisolul si subsolul cladirii, care adapostesc birourile Noblesse Group si Biblioteka Hub.

palatul noblesse restaurare studio insign noblesse interiors

Palatul Noblesse se bucura astazi de frumusetea elementelor originale restaurate cu grija: stucaturile, sobele, tamplaria interioara, alaturi de finisajele de lux si dotarile tehnice performante.

In acest spatiu au fost combinate armonios piese de mobilier si decoratiuni de la diferiti producatori de top, reprezentati de Noblesse Interiors, alaturi de lucrari de arta, creand interioare cu adevarat exclusiviste si valoroase.

SHARE

Managementul de proiect

Palatul Noblesse - proces amplu de renovare

Ne-am implicat activ in toate etapele pe care le presupune restaurarea acestei cladiri de o importanta majora, urmarind urmatoarele lucrari: restaurare stucaturi, restaurare tamplarie, design interior, amenajare exterioara, amenajare gradinii, toate acestea fiind realizate prin gestionarea fiecarei operatiuni cu profesionalism, astfel incat proiectul sa fie realizat complet. Managementul de proiect a inclus coordonarea tuturor activitatilor plecand de la cele asociate ingineriei de structura, ingineriei de contructii, mesterilor, pictorilor si intregului personal specializat care a contribuit la aceste rezultate remarcabile.

Mai multe proiecte de amenajari cladiri istorice pot fi vizualizate aici. Aceste proiecte includ restaurari de cladiri vechi, amenajari interioare cladiri vechi, amenajari interioare monumente istorice, restaurare cladiri de patrimoniu.

SHARE

initial

Vizualizeaza pozele initiale.

SHARE

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

SHARE

finalizat

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

SHARE

VIDEO

Filmare video a proiectului implementat.

SHARE

Alte Proiecte