fbpx

Restaurare cladire patrimoniu

share

Exista numeroase cladiri istorice de un farmec inegalabil, construite in secole trecute, care mai de care mai frumoase si elegante, iar procedurile de restaurare monumente arhitecturale sunt binevenite, readucandu-le la viata. Echipa noastra de designeri este implicata activ intr-un proiect de restaurare şi amenajare interioara cladire de patrimoniu construita in anul 1901, in stil baroc cu puternice influente austriece si aflata, asa cum indica si pozele, intr-un stadiu avansat de degradare.

Restaurare cladire de patrimoniu de inSIGN

Studioul inSIGN realizeaza proiectul complet de design interior care include tratarea completa a peretilor cu stucaturi, picturi murale si trompe l'oeil, vitralii şi pardoseli din marmură cu modele clasice. Pentru ca proprietarul doreste ca aceasta proprietate sa reflecte valoarea sa istorica si importanta majora pentru comunitate, am propus piese de mobilier si tablouri specifice unei cladiri muzeale.

Amenajare interioara cladire veche

Tocmai de aceea, pe unul dintre coridoarele casei, mai precis in holul de la intrare, am creat piese de mobilier unde vor fi expuse documente istorice care atesta valoarea incontestabila de patrimoniu a casei. Farmecul baroc austriac este evident in tot proiectul de design interior reflectat prin modul de tratare a peretilor si a tavanelor.

Studioul inSIGN gestioneaza si implementeaza complet acest proiect la cheie care va fi finalizat in perioada urmatoare.

share

share

Alte Proiecte