fbpx

Restaurant The Publisher - Design interior in stil industrial design

share

Am realizat un superb proiect 3D pentru Restaurantul The Publisher, spatiu aflat pe locul unei foste fabrici. Datorita localizarii sale, am optat pentru stilul industrial design.

Pentru a reprezenta cat mai bine acest stil, am utilizat sisteme de iluminat, scripeti, beton si caramida aparente, elemente specifice fabricilor si halelor industriale.

Mobila din lemn masiv ii confera incaperii greutate, rosul corai al scaunelor reprezentand acea pata de culoare pe care fiecare design de interior ar trebui sa o aiba.

Arcadele din intregul spatiu sunt puse in relief datorita sistemelor de iluminat in forma geometrica.

Deoarece am dorit sa cream si un spatiu cozy, intim si relaxant, am amplasat in interiorul zonei incadrate de unul dintre peretii laterali si de doua arcade un semineu pe lemne, care dispune de un spatiu special destinat depozitarii lemnelor. Verdele desaturat al pernelor completeaza aceasta atmosfera relaxanta, conferindu-i incaperii un efect linistitor. Totodata, jocul de litere in degrade aflat pe peretele care gazduieste semineul transmite senzatia de dinamism si miscare, creand un contrast interesant intre efectul static si cel dinamic.

Elementul central al amenajarii acestui restaurant este reprezentat de barul pe care este scris numele restaurantului, un lucru aparent banal. In realitate, literele sunt create dintr-o cerneala care se compune si se descompune printr-un mecanism realizat dintr-o matrita de electromagneti ce atrage fluidul (o suspensie de ferofluid si ulei) si il transforma dintr-o masa amorfa in forme bine definite. Intregul concept a pornit de la dorinta de a ne transpune in viitorul industriei tipografice, mai exact de a vedea cum cerneala traditionala este inlocuita de un fluid care se autoaranjeaza si este lipsit de gravitatie.

Iedera naturala aflata pe grilajul care reprezinta tavanul restaurantului creeaza legatura intre interior si gradina exterioara si confera spatiului un plus de vitalitate.

Produsele utilizate in acest design interior restaurant fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte