fbpx

Restaurant Petit Dejeuner Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda - Design interior stil modern

SHARE

In cadrul Salis Hotel & Medical Spa 4* Turda am creat o zona speciala pentru servirea micului dejun. In amenajarea acestui restaurant am folosit aceeasi gama de culori calde maro, crem, corai, bordeaux etc. pentru a crea acea atmosfera primitoare si relaxanta tipica acestui spatiu hotelier.

Masa pentru buffet este pozitionata pe unul dintre pereti si este formata din corpuri care pot fi mutate la nevoie, iar pe fundalul este un tapet cu motive vegetale care are rolul de a scoate si mai mult in evidenta corpurile de iluminat precum niste sfere.

Am proiectat, de asemenea, un bar complet utilat si corpuri de mobilier unde se afla incorporate o masina de spalat vase si chiuveta. Acesta este un spatiu multifunctional, care se poate transforma intr-o sala de conferinte, tocmai de aceea zona unde afla masina de spalat vase, chiuveta etc. se ascund cu panouri glisante care pot deservi ca spatiu pentru proiectii.

Credem in multifunctionalitatea spatiilor si de aceea de fiecare data identificam potentialul zonelor care pot fi valorificate la maximum.

share

share

VIDEO

share

Alte Proiecte