fbpx

Resedinta Germania – proiect de casa in stil modern

share

Casa perfecta este greu sau imposibil de definit, insa caminul ideal reprezinta suma tuturor dorintelor si asteptarilor clientilor materializata intr-o casa care ofera inainte de toate inegalabilul sentiment de acasa.

Acest articol reprezinta continuarea unei prezentari anterioare despre interiorul unei case din Germania pentru care echipele inSIGN si Noblesse Interiors au lucrat cu pasiune, punand toata priceperea in slujba obtinerii caminului perfect pentru proprietarii ei.

Arhitectii de interior si designerii nostri au realizat un proiect de casa in stil modern, ce insumeaza 500 de mp si beneficiaza de o suprafata generoasa in jur pentru terasa, curte si spatiu de joaca. Pentru a imbina gusturile ambilor soti, echipele de designeri si arhitecti au ales stilul modern, cu elemente si detalii minimaliste.

Clientii isi doreau ca exteriorul casei sa fie finisat in nuante calde, iar curtea sa fie dedicata activitatilor de familie, deci relaxanta, dar si practica. Propunerea specialistilor nostri a fost impartirea curtii pe zone.

Astfel, au creat mai multe zone dupa cum urmeaza: zona de acces prin integrarea coridorului de apa, zona de joaca (cu vedere deschisa dinspre locul de luat masa si bucatarie, ca parintii sa-si poata supravechea copiii), zona verde, adica suprafata acoperita cu gazon, zona de dining (utilata cu o masa de exterior de 12 persoane), zona de plaja din dreptul piscinei, care se continua cu terasa exterioara ce deserveste oranjeria.

Pentru finisajele exterioare, tamplarie si pavaje echipa de designeri a utilizat materiale profesionale, in ton cu stilul arhitectural ales. Astfel, regasim: ceramica de exterior sand-ivory, piatra decorativa de exterior, lamele de lemn, granit antracit, tamplarie aluminium antracit.

Portile de acces cu design elegant sunt realizate din tabla traforata antracit.

Fantana arteziana realizata din marmura si granit in stil modern reprezinta un element decorativ incantator si unul dintre punctele de atractie ale exteriorului.

In curtea interioara a fost amenajata o zona de luat masa acoperita, atat de utila in sezonul cald.

O atentie deosebita au acordat iluminatului exterior. Designerii nostri au integrat banda LED pe fatade si sub trepte pentru a crea efectul de plutire, spoturi integrate in pavajele de exterior, ball-uri luminate, dar si lumini ambientale care pun in evidenta arhitectura casei si materialele utilizate.

Pentru acoperirea zonei de luat masa de la exterior au gasit ca solutie pergola cu structura metalica, acoperisul din panouri de sticla si decoruri din lemn.

Echipa inSIGN realizeaza proiecte de case in stil modern, proiecte de casa in stil contemporan sau in stil clasic, randari 3D foto realiste, dar si implementare proiecte, pana la stadiul de livrare proiecte la cheie.

share

share

Alte Proiecte