fbpx

Proiect de apartament in stil modern - Brasov

share

Acest apartament de 3 camere face parte din ansamblul rezidential Dynamic Residence din Brasov pentru care echipele inSIGN si Noblesse Interiors au realizat recent un proiect de design interior in stil modern pentru a arata potentialilor cumparatori confortul pe care il pot avea intr-o astfel de locuinta.

Este vorba despre un apartament tip pilot gandit si proiectat de designerii nostri in asa fel incat sa placa unui numar cat mai mare de persoane si care sa corespunda unui cumul de necesitati: design, functionalitate, ergonomie si acel sentiment de “acasa”.

Acest concept de design interior propune culori calde si elemente de decor cu design minimalist (cum ar fi corpurile de iluminat) care pastreaza in incaperi un aspect aerisit. Zona de zi compusa din living, dining si bucatarie este compartimentata in regim open-space, acestea fiind unite vizual prin design si cromatica.

Livingul se distinge prin culorile neutre si materialele naturale, cum ar parchetul din lemn, finisaj stejar. Bucataria ultramoderna are un finisaj special care reflecta lumina si astfel creand senzatia de spatialitate.

In dormitorul matrimonial culorile au fost alese in asa fel incat sa creeze o atmosfera intima: tonuri de maro si verde smarald.

Designerii au incadrat zona de tv intr-un profil decorativ cu banda LED. Fiind un dormitor cu suprafata redusa, specialistii nostri s-au rezumat la elementele esentiale de decor, dar care creeaza o amianta placuta prin design si asocierile de culori naturale.

Baia a fost finisata cu caramica premium, in culori contrastante, dar fara orice fel de excese pentru ca viitorii beneficiari ai locuintei sa-si puna amprenta asupra spatiului prin accesorii sau produse de ingrijire.

Produsele utilizate in acest proiect de amenajare apartament modern fac parte din portofoliul Noblesse Interiors.

share

share

Alte Proiecte