fbpx

Proiect de amenajare sala de evenimente- Eden

Sala de evenimente Eden reprezinta visul îndeplinit al unui cuplu de tineri întreprinzători, dar în acelaşi timp şi o provocare pentru designerii studioului de design interior Studio inSIGN.  Proprietarii acestei săli de evenimente îşi doreau ca spaţiul pe care îl deţin să se distingă de celelalte cu acelaşi profil, dar nu ştiau exact cum se poate face acest lucru. Singurul indiciu pe care designerii Studio Insign l-au avut a fost că sentimentul pe care trebuie să îl aibă o persoană care păşeşte în această sală să fie că pluteşte de fericire.

Designerii au reuşit să le descopere cele mai profunde sentimente şi doleanţe, reuşind să dea o formă viselor proprietarilor. Ţinând cont de faptul că spaţiul se afla la ultimul etaj al unei clădiri de birouri, un loc destul de impersonal, specialiştii Studio inSIGN şi Noblesse Interiors au decis să-l transforme radical, conferindu-i un aer de poveste.

Proiect 3D sala de evenimente

In proiectul 3D de amenajare a sălii de evenimente au plecat de la tema Olimpului, al spaţiului destinat zeilor, un loc unde cu adevărat poţi pluti de fericire. S-a mizat pe nuanţe plăcute de bleu, alb, gri şi mov intens, pe pereţi şi în tavan au fost amplasate fresce iar pe ringul de dans a fost turnată o răşină epoxidică.

Design interior sala de evenimente

Acestea sunt doar câteva dintre elementele care au transformat sala de evenimente într-un spaţiu mirific.  Specialiştii în design interior de la Studio inSIGN au creat şi proiectul 3D pentru baia sălii. S-a urmat aceeaşi temă, optându-se pentru elemenete clasice, astfel încât între cele două spaţii să existe o legătură la nivel stilistic.

Vizitaţi-ne site-ul pentru a vedea în scurt timp fotografii de la lucrarea finalizată.

share

Alte Proiecte