fbpx

Proiect de amenajare office Luxoft

Studio inSIGN a primit o responsabilitate foarte mare pentru acest proiect de amenajare de spatiu birou: crearea unui loc de munca pentru adevaratii eroi ai erei moderne si anume: oamenilor de IT. De ce? Deoarece datorita eforturilor sustinute pe care ei le depun zi de zi, se pot face avansuri in tehnologia care ne duce apoi pe fiecare din noi mai departe.

Proiect de amenajare office

Pentru a realiza un proiect de amenajare office de o asemenea amploare, designerii nostrii au adoptat un stil pe cat se poate de modern si de inedit. Suficient de confortabil ca sa ii mentina pe angajati intr-o zona de concentrare si productivitate maxima. In acelasi timp sa poata sa isi deconecteze mintile pentru cateva momente printr-un design jucaus al peretilor cu insertii de lemn si benzi desenate.

Design interior office

Designul pentru zona de brainstorm are ca tema principala transparenta ideilor cu un accent pus pe deschidere si spatiu aerisit. Peretii vitrati de o parte si de cealalta a camerei ofera spatiul perfect pentru a dezvolta idei si framework-uri ce pot fi observate si din afara, pentru a eficientiza workflow-ul pe proiecte.

Amenajare spatii de birouri

Al doilea spatiu de brainstorm deserveste si ca o zona de lounge, un spatiu comun pentru cei de la birou dar care ofera si un strop de intimitate, unde fiecare poate sa-si lase amprenta si sa contribuie la brandingul personal, dar si al firmei.

Acesta este un proiect in curs de implementare la care echipa Studio inSIGN este implicata in mod activ, asigurand management de proiect si livrarea tuturor produselor folosite in concept.

share

Alte Proiecte