fbpx

Proiect camera de hotel – design interior tematic

share

Fiecare proiect de design interior reprezinta pentru echipa Studio inSIGN o provocare la care raspunde de fiecare data prin oferirea de solutii personalizate astfel incat rezultatul final sa fie mereu unic.

In randurile urmatoare vom detalia un proiect de design interior pentru o camera de hotel al carui punct de plecare l-a constituit imaginea “unei zile de toamna la munte”. Sursa de inspiratie a venit de la insasi pozitia hotelului - o zona frumoasa de munte cu vegetatie bogata.

Proiect camera de hotel - descriere concept

In acest proiect de camera hotel vom regasi teme si motive preluate din natura. Lumina si culorile mediului inconjurator i-au inspirat in egala masura pe specialistii studioului inSIGN in realizarea proiectului pentru camera de hotel.

Camera hotel - design interior tematic

Cadrul natural si elementele din natura sunt redate intr-un limbaj arhitectural reinterpretat, astfel: esentele lemnului de artar definesc piesele de mobilier, gresia reflecta culorile, formele si unduirea apelor de munte, nuanta de galben mustar face trimitere la abundenta de nuante a frunzelor copacilor toamna, iar albastrul, combinat cu alb, reda fidel un ambient montan.

Tabloul cu cerbul din camera de hotel reprezinta simbolul faunei de munte.

Baile continua conceptul gandit pentru camera de hotel. Albastrul si diversele tonuri de maro reprezinta culoarea dominanta a acestui spatiu.

Accentul este pus in acest spatiu pe calitatea si functionalitatea obiectelor sanitare pentru a asigura confortul necesar utilizatorilor.

Descoepra si alte proiecte creative pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com/

share

share

Alte Proiecte