fbpx

Proiect birouri industriale Factory

Studio inSIGN va prezinta conceptul de amenajare al birourilor industriale Factory. Stilul adoptat este unul industrial cu accente vintage de, "fabrica veche", regasit in anumite elemente. Fiecare birou ofera un spatiu de depozitare (casetiera) si adiacent pentru fiecare post este prevazut inca un spatiu de depozitare in bibliotecile ce separa zonele.

Proiect de amenajare birouri

Birourile au un sistem de reglare pe inaltime pentru a putea fi utilizate in sistemul hot desk-ing. Am dotat posturile cu sisteme de separare antifonate. Am optat pentru niste elemente vizuale alb negru ce redau profilul (forma) unor fabrici si acopera timpanele spatiului (peretii laterali de compartimentare). De asemenea, usile din acesti pereti au aspectul celor din halele de productie (fabrici).

Proiect de amenajare sediu de firma

Pe grinda de coama a acoperisului am propus un set de plante ce vor "curge" dinspre tavan, pentru a aduce un accent verde si a face spatiul mai primitor. Tematica marcajelor de atentionare folosite in fabrici a fost preluata si introdusa ca un accent in decorarea ancadramentelor ferestrelor si a diferitelor obiecte de mobilier.

Proiectarea s-a realizat folosindu-se in intregime produse din portofoliul Noblesse Interiors. www.noblesseinteriors.com

Alte proiecte