fbpx

Proiect amenajare sediu firma - Urgent Curier- Receptie si sala de sedinte

Proiect de amenajare sediu firma

Designerii din cadrul Studio inSIGN îşi dovedesc încă o dată profesionalismul şi competenţele în domeniul designului interior prin finalizarea unui nou proiect office, de data aceasta fiind vorba de amenajarea unui sediu de firma: Urgent Curier. Acesta este unul dintre partenerii noştri de bază căruia îi mulţumim pentru calitatea şi profesionalismul serviciilor pe care ni le oferă de câţiva ani. Urgent Curier este un nume cunoscut, pe care îl întâlnim oriunde in ţară, iar camioane sau autoturisme colantate cu sigla lor realizează curierat rapid oriunde în ţară.

Proiect de amenajare receptie

Amenajarea recepţiei noului sediu a fost o provocare minunată în care ne-am dorit să realizăm, pe lângă un proiect de design valoros, o reprezentare puternică a imaginii şi identităţii acestei companii.
Acest proiect de design interior office se bazează pe folosirea culorilor care reprezintă identitatea brandului: alb, albastru si rosu. S-au ales piese de mobilier deosebite ca design, de la partenerii noştri direcţi, Noblesse Interiors: canapeaua Victoria and Albert semnată de designerul Ron Arad, aceasta fiind o canapea de colecţie care se găseşte şi în muzeul de istorie din Londra, scaune Nanook semnate de designerul Philippe Bestenheider.Sunt piese care au un efect aparte, integrate perfect în spaţiul de primire al noului sediu.

Proiect de amenajare sala de conferinte

Designerii Studio inSIGN au integrat in proiectul 3D pentru sala de conferinţe scaune confortabile, poziţionate în jurul unei mese lungi. Din punctul de vedere al culorilor, şi în această încăpere primează combinaţia albastru, roşu şi alb, nuanţele specifice firmei Urgent Curier. Designerii au creat şi o zonă pentru biroul secretarei. Aici a fost amenajat şi un spaţiu pentru aşteptare, de asemenea în cromatica alb, roşu şi albastru.

Proiectul 3D de amenajare a sediului de firma a fost acceptat de la prima propunere, iar pentru designerii Studio inSIGN este o plăcere să dea viaţă acestui proiect.

share

Amenajare office

Proiectul finalizat al receptiei si salii de sedinte i-a încântat pe proprietari. Designerii au mizat în această amenajare pe efectul pe care îl creează piesele de mobilier cu semnatură de designer şi îmbinarea elementelor cromatice. Acest sediu de firmă este diferit prin faptul că designul este prezent în forma sa pură, depăşind cu mult amenajările standard tipice unor spaţii comerciale sau business.

Amenajare spatii de birouri

Primul impact se obţine încă de la intrare; sigla mare, luminată, se profilează pe un perete fals care acoperă în realitate 2 stâlpi. Recepţia pe semi rotund are litera "N", cu valoare de simbol în identitatea firmei. Pentru pereti s-a propus un fototapet conceput special care reproduce diferite elemente reprezentative din activitatea firmei : curierul care transportă plicul, care manipulează un colet, un camion de transportat coletăria etc. Toate aceste desene dau dinamism spaţiului şi reproduc esenţa activităţii acestei companii.

Amenajare finala sediu de companie

Harta roşie a României este realizată stilizat şi are atât rol de design, cît şi unul simbolic. Aceasta este piaţa companiei, având ca nucleu capitala din care se ramifică multiplele conexiuni pentru întreaga suprafaţă a ţării. Este obţinut un impact vizual maxim care vorbeşte despre importanţa companiei Urgent Curier.

O altă piesă de efect este biblioteca din poliţe de MDF lucios în culori pe care sunt expuse numeroasele diplome şi trofee, toate vorbind despre excelenţa în afaceri .

Alte Proiecte