Proiect amenajare interioara casa -Just Modern

Proiectul acestei amenajări este realizat de Studioul de design Studio Insign cu produse de la Galeriile Noblesse. Stilul urmarit este cel modern cu usoare accente glamour. Designerii Studio Insign au realizat proiecte 3 D pentru bucătărie, living, dining şi dormitor matrimonial.

Piesele de mobilier sunt in nuante calde, fiind scoase in evidenta cu ajutorul accesoriilor colorate. Este o amenajare care farmeca prin imbinarea reusita a elementelor de mobilier si prin finisajele de o inalta calitate. Fiecare detaliu a fost gândit astfel încât să se integreze perfect în amenajare.

In proiectul 3D pentru living s-a pus accentul pe ideea de confort, tocmai de aceea din spatiul acela nu putea lipsi o canapea confortabila si mare, asemenea unui colţar. În proiectul 3D pentru bucatarie si dining, designerii Studio Insign au optat pentru o bucatarie compusa din corpuri negre si albe, nuanţe care se regăsesc şi pe tapiseria scaunelor. Monotonia cromatica este sparta de tablouri colorate.

In ceea ce priveşte dormitorul matrimonial, designerii au realizat doua variante 3D tocmai pentru a o gasi pe cea mai potrivita pentru acel spatiu.  In ambele variante spaţiul este interpretat în maniera personala, fiind accentuata ideea de confort, relaxare si bineinteles, intimitate.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.