fbpx

Proiect amenajare interioara – Cabinet avocatura 2

Biroul unei firme trebuie sa reprezinte atat maniera in care firma se recomanda, cat si valorile reprezentative pentru angajatii acesteia, tocmai de aceea in designul acestui cabinet de avocatura am incercat sa intelegem dorinta clientului, alaturi de maniera prin care doreste sa-si exprime identitatea.

Stilul este contemporan, elemente clasice imbinate cu elemente moderne. Cromatica office a fost redata prin intermediul unei combinatii de culori neutre esenta central fiind nuanta de bleu.

Studio Insign va ofera servicii complexe de vizualizare 3D si design interior. Serviciile de vizualizare 3D includ proiectare 3D, modelare 3D, randari 3D, proiectare case si apartamente 3D. Echipa noastră este specializată în proiectare 3D casa, proiectare 3D apartament, randare cafenea, randare restaurant, proiect 3D hotel, etc.

De asemenea, Studio Insign este recunoscut pentru serviciile de design interior pe care le oferă printre care se numără amenajare interioara casa, amenajare spatii de birouri, design interior apartament, proiect design interior hotel, design interior sediu de firma, proiecte de restaurare cladiri vechi si proiecte de amenajare case vechi si monumente istorice.

share

Alte Proiecte