fbpx

Proiect amenajare interioara - Birouri Macin

Munca se îmbină cu plăcutul, iar de mediul plăcut al clienților noștri ne ocupăm noi - Studio Insign!

Birourile reprezintă sufletul şi creierul unei firme, locul unde pasiunea, implicarea şi angajamentul sunt elementele ce ghidează bunul mers al activității respectivei societăți. La fel ca și clienții noștri, noi, cei de la Studio Insign, punem în valoare aceste caracteristici și încercăm să oferim prin ideile noastre spații în care creativitatea și perseverența se contopesc și devin omogenitatea ce asigură cheia succesului în afaceri.

Acest proiect a fost pus în valoare de designerii noștri prin stilul modern ce conferă spațiului o eleganță aparte, rafinament și strălucire. Cromatica adoptată este una simplă, dar în același timp și una destul de îndrăzneață, în stilul consacrat al Insign Studio, culorile calde, vii, pline de energie, alternând cu cele obșnuite stilului office.

După cum bine știm, combinațiile cromatice influențează starea de spirit a angajaților, iar acest proiect îmbină toate elementele ce asigură un spațiu în care performanța este pusă la cel mai înalt nivel.

Designerii noștri au răspuns activ cerințelor clientului nostru și au realizat structura completă a acestui proiect 3D ce include birourile aferente, holul, recepția, sala de conferințe și spațiile sanitare.

share

Alte Proiecte