fbpx

Proiect amenajare interioara – Birouri Floreasca

Biroul unei firme trebuie sa reprezinte atat modul in care firma se recomanda, cat si valorile reprezentative pentru angajatii acesteia, tocmai de aceea in designul acestor spatii am incercat sa intelegem dorinta clientului, alaturi de maniera prin care doreste sa-si exprime identitatea.

Proiect birouri - stilul de amenajare

Stilul este modern cu sali alternand de la printuri inspirate din marile orase ale lumii, zone de recreere cu jardiniere si peisaje relaxante, quiet-room-uri cu teme diverse. Cromatica office a fost redata prin intermediul unei combinatii de culori captivante osciland esentele centrale in functie de specificul incaperii.

Servicii proiectare birouri

Oferim servicii de design interior şi proiectare 3D de cea mai înaltă calitate pentru spatii rezidentiale si publice. Studio inSIGN va sta la dispozitie cu servicii de design interior case, servicii de design interior apartamente, amenajari interioare case, amenajare spatii de birouri, proiect design restaurant, proiect design hotel, amenajare cafenea, design interior dormitor, amenajare interioara living, proiect design interior sediu firma etc.

De asemenea echipa de designeri si arhitecti de interior este specializata in proiecte de boiserie, proiecte la cheie pentru case, apartamente, office-uri, proiecte de design interior hotel, cafenele, restaurante, pub-uri, cluburi etc

share

Alte Proiecte