fbpx

Proiect amenajare interioara -Birou Cotroceni

Spaţiului de lucru trebuie să i se acorde la fel de multă atenţie la decorare ca şi unei locuinţe. De asemenea, dacă acest loc este unul auster, lipsit de farmec, cel care îl utilizează se va simţi încorsetat şi va dori să plece cât mai repede. Tocmai de aceea, atunci când au amenajat acest birou, designerii Studio Insign în colaborare cu Galeriile Noblesse au ţinut cont de funcţionalitatea pe care trebuie să o aibă acest spaţiu, dar şi de personalitatea beneficarului, optimizând încăperea. S-a optat pentru un stil clasic, cu mult lemn, pentru a conferi o senzaţie de căldură, dar şi de eleganţă.

Detaliile ornamentale si finisajul pe nuc, spatiile secrete concepute si utilizarea la maxim a fiecarui coltisor pun in evidenta si mai mult avantajele unui proiect de boaserie croit pe masura, pe care Galeriile Noblesse le pot oferi celor mai pretentiosi clienti.

share

Este extrem de dificil să îmbraci o încăpere în boiserie , însă echipa noastră este specializată în efectuarea de astfel de manopere şi tocmai de aceea amenajarea acestui birou cu influenţe british a fost unul dintre proiectele dragi nouă. Este un birou masculin, sentiment pregnant mai ales prin utilizarea lemnului pe pereţi şi tavan şi a mobilierului din piele, iar sentimentul pe care îl emană încăperea este unul solemn şi în acelaşi timp cozy, fiind locul perfect pentru lucru şi întâlniri business care se dovedesc a fi mai degrabă relaxante pentru că sunt ţinute într-un spaţiu frumos amenajat.

Dar nu ne-am limitat la combinaţia de panouri de lemn pentru pereţi şi mobilier de lux, ci am mizat şi pa fermecul parchetului cu intarsii din esenţe rare. Tocmai de aceea, am ales o gamă de tapet clasic de la principalii noştri furnizori, Galeriile Noblesse.

Ne place ca spaţiile pe care le amenajăm să fie nu doar estetice, ci şi funcţionale.  Acesta este motivul pentru care în acest birou pe unul dintre pereţi am montat o bibliotecă încăpătoare unde să poată fi aşezate toate cărţile proprietarului.

Alte Proiecte