fbpx

Proiect amenajare apartament Bucuresti

Am creat acest proiect pentru un apartament din Bucuresti, spatiile amenajate fiind camera copiiilor si cele trei tipuri de baie - a fetelor, matrimoniala si de oaspeti.

Camera copii: Am ales culori vii, tonuri complementare si foarte la moda, punand mare accent pe luminozitatea creata de amenajarea incaperii.

Baie copii: Am ales motive florale si culori naturale, pastrand ideea de luminozitate pe care mobilierul o ofera incaperii.

Baie matrimoniala: Incaperea emana o atmosfera moderna si linistitoare datorita culorii albe utilizate in combinatie cu tonurile de roz si mov.

Baie oaspeti: Spatiul este optimizat la maximum, fiind pastrata in continuare ideea de luminozitate. Faianta de culoarea onixului alaturi de mozaicul utilizat in contrast cu albul incaperii reprezinta conceptul amenajarii acestei bai.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

Echipa Noblesse Group International acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

Alte proiecte