fbpx

Pitch amenajare interioara birouri

Cerinta in acest proiect de design interior a fost integrarea in amenajare a unor elemente traditionale romanesti, iar noi am identificat o serie de simboluri si pattern-uri specifice pe care le-am reinterpretat si adaptate astfel incat sa se creeze  un design unitar.

Fiind un spatiu de lucru, am creat o atmosfera primitoare cu ajutorul materialelor folosite in ambientare si al culorilor. Verde vivant, alb, crem si galben sunt notele predominante in acest proiect, iar lemnul natural nu face decat sa incalzeasca atmosfera si sa o faca si mai primitoare. Corpuri de iluminat cu pattern-uri romanesti, realizate din ceramica, Masa Tacerii reinterpretata si numeroase modele romanesti care se regasesc in intreaga amenajare sunt doar cateva dintre elementele care au rolul de a transforma aceast spatiu de lucru, intr-o zona unde angajatii isi pot dezvolta creativitatea si pot lucra intr-un mod productiv.

Materialele si culorile alese respecta arhitectura exterioara a cladirii si o completeaza pentru a putea obtine un produs unitar in design. Planificarea spatiului  a fost elaborata in asa fel incat sa se respecte ierarhia interioara a firmei dar in acealasi timp sa ofere un grad ridicat de flexibilitate in recompunerea spatiului interior (open space).  Aceasta recompunere se manifesta prin suplimentarea sau schimbul de membrii ai echipei in functie de proiectul la care se lucreaza.

share

Alte Proiecte