fbpx

Penthouse Bucuresti: stil contemporan cu accente luxury

share

Proiect de design interior penthouse

Ne face placere sa-ti prezentam unul dintre cele mai apreciate proiecte coordonate de echipa inSIGN. Este vorba despre un penthouse spatios si luminos din Bucuresti care i-a inspirat pe designerii nostri in alegerea stilului si elementelor decorative.

Design interior in stil contemporan

Penthouse-ul detine o suprafata de 500 de mp, se compune din parter si etaj si integreaza urmatoarele functiuni: living, dining, bucatarie, 3 dormitoare, dressing, 2 bai si un birou.

Doua dintre dormitoare au fost amenajate la parter, iar al treilea la etaj. Tot la etaj a fost alocat si un spatiu pentru birou. Fiind vorba despre o locuinta noua, echipele inSIGN si Noblesse Interiors au propus stilul contemporan, cu multe elemente si accente de lux.

Proiect de design living, dining si bucatarie

Aria de zi, compartimentata in regim open-space, propune un design elegant si pretios. Specialistii inSIGN si Noblesse Interiors au decorat spatiile interioare dupa cele mai inalte standarde de calitate si functionalitate. In decor se regasesc piese apartinand unor colectii celebre disponibile in portofoliul Noblesse Interiors, cum ar fi Giorgio Collection, Luigi Volpi si Daytona, si materiale nobile precum piele, metal, marmura, lemn.

Livingul dezvaluie o cromatica neutra, cu accente smarald la nivelul textilelor, si elemente pretioase, cum ar fi insertiile aurii prezente la finisaje, mobilier si corpurile de iluminat. Reflajele de deasupra semineului separa vizual livingul de dining. Aici, la nivelul finisajelor, gasim marmura, lemn lucios si tapet.

Materialele pretioase isi gasesc un loc binemeritat in acest spatiu: mobilier lucios cu blat din marmura, scaune cu tapiterie din catifea, corpuri de iluminat suspendate ce contin cristale si finisaje aurii.

Bucataria se ridica la aceleasi standarde: mobilierul din materiale premium este completat de aparate electrocasnice performante, care ofera un confort sporit utilizatorilor.

Proiect de amenajare dormitor 1

Primul dormitor cucereste prin designul elegant, in ton cu conceptul general de amenajare al locuintei.

La nivel de finisaje gasim marmura la pardoseala, tapet, lemn si insertii metalice la pereti. Pentru accent, designerii au folosit o culoare in trend care innobileaza decorul, si anume smarald.

Proiect de amenajare dormitor 2

Cel de-al doilea dormitor de la parter propune materiale care leaga cromatic spatiul de celelalte incaperi, dar prezinta si elemente distinctive care ii ofera personalitate.

Printre acestea se numara elementele de boiserie, insertiile metalice, oglinda fumurie incastrata in nisa si accesoriile din catifea, toate fuzioneaza si contribuie la crearea unui decor elitist.

Proiect de amenajare dormitor 3

Amplasat la etaj, cel de-al treilea dormitor se distinge prin aceeasi eleganta obtinuta cu ajutorul elementelor decorative de top, cu design elaborat. Acest dormitor beneficiaza de dressing si o biblioteca.

Paleta cromatica porneste de la materialele calde, cum ar fi pardoseala din lemn, se continua cu tonurile neutre de la tapet si tapiterii si se continua cu accentele aurii introduse prin mici piese de mobilier si corpuri de iluminat. Si aici ne invaluie decorul impozant pe care l-am descoperit deja in celelalte incaperi.

Proiect de amenajare birou

Designerii au alocat un spatiu la etaj pentru amenajarea unui home office, proiectat dupa aceleasi coordonate ca celelalte incaperi. Finisajele pretioase si piesele de mobilier de calitate superioara dau prestanta acestui spatiu de lucru.

Atentia deosebita pentru detalii se reflecta in piesele care leaga cromatic si stilistic functiunile acestei locuinte.

Verdele smarald introdus in birou prin lampa cu abajur si pernutele decorative. Toate aceste elemente decorative au fost gandite sa ofere interiorului armonie si un aspect unitar.

share

share

Alte Proiecte