O amenajare interioara armonioasa -Casa- View of the lake

Proiectul de casa " View of the lake " este realizat de studioul de design Studio Insign intr-un stil clasic.

Realizarea unui proiect de amenajare interioară reuşit implică crearea proiectelor 3D pentru toată locuinţa, astfel încât proprietarii să vadă cum va arăta locuinţa şi ce fel de piesa de mobilier vor fi utilizate.

Designerii studioului de design interior Studio Insign au creat pentru casa View of the Lake proiect 3D pentru bucătărie, proiect 3D pentru dining, proiect 3D pentru living, proiect 3D pentru dormitoare şi proiect 3D pentru baie. Farmecul acestei amenajari interioare este dat de piesele de mobilier achiziţionate de la principalii parteneri ai Studio Insign, Galeriile Noblesse. Fiecare încăpere emană un aer cald şi elegant prin intermediul lemnului, pielii şi al materialelor textile rafinate.

Este un proiect de design interior elegant, cu piese de mobilier masive, dar care nu înacră spaţiul, ci par să îl completeze în cel mai armonios mod. Parchetul din gama clasică de la Galeriile Noblesse rezonează cu mobilierul din lemn şi canapele din piele, astfel existând o conexiune la nivel de stil. Fiecare proiect 3D realizat de designerii Studio Insign iese în evidenţă prin creativitate şi originalitate. Acest lucru este valabil şi pentru această amenajare. Proiectul 3D pentru baie respectă stilul clasic din toate încăperile.

Accesati site-ul nostru pentru a vedea mai multe variante ale proiectului de amenajare interioara casă care vor fi realizate de designerii Studio Insign.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.