fbpx

Modern design - open space penthouse

SHARE THE PROJECT ON

Open space penthouse modern design by Noblesse Group3

Semnat by Studio InSign, Modern design - open space penthouse defineste un concept marcat de eleganta, functionalitate si modernism. Realizat cu atentie la cele mai mici detalii, proiectul regaseste elemente in tendinte imbinate cu designul de viitor pentru un rezultat de exceptie.

Piesele de mobilier, decoratiunile si finisajele din portofoliul Noblesse Interiors contureaza prin caracteristicile lor, imaginea unui stil modern design cu personalitate.

 

PROIECTE cu RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Proiectele noastre au fost premiate sau nominalizate la renumite concursuri nationale si internationale de design interior precum: The International Design and Architecture Awards, Boutique Award, in cadrul „The Most Office”, The International Hotel & Property Awards, Build Architecture Awards, Restaurant & Bar Design Awards, Dezeen Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards.

In anul 2020, Noblesse Group a primit premiul Best for Horeca Project Architecture 2020 acordat de revista LuxlIfe din Marea Britanie, ca o recunoastere pentru portofoliul de proiecte deosebite realizate.

 

PROIECTE la CHEIE

Echipa noastra de arhitecti si designeri de interior realizeaza concepte de amenajari apartamente, amenajari case, design interior restauranteamenajari interiorare hoteluriamenajari spatii publice si spatii comerciale. Specialistii Studio InSign urmaresc fiecare etapa, de la schitarea conceptului, etapa de proiectare, pana la implementarea fiecarui proiect. Numeroase concepte si stiluri se regasesc in portofoliul de proiecte de design interior apartamente. De la stilul clasic, la cel modern, pana la stilurile contemporan, eclectic, minimalist, nordic sau rustic. Imbinam partea de concept cu cea functionala, oferind servicii complete de design interior.

 

Descopera intreaga poveste a acestui proiect AICI!

Open space penthouse modern design by Noblesse Group
Open space penthouse modern design by Noblesse Group2
Open space penthouse modern design by Noblesse Group4
Open space penthouse modern design by Noblesse Group11

We bring to life the vision of our clients!

 

SHARE THE PROJECT ON

Alte proiecte