fbpx

Loft Reghin - Design interior in stil contemporan

share

Ne-a facut placere sa lucram la amenajarea acestui loft in stil contemporan. Pentru ca proprietarii sunt oameni activi am incercat sa cream zone care sa le reflecte stilul de viata. Am organizat zona de relaxare unde am pozitionat o canapea incapatoare sub forma de coltar si un fotoliu extrem de confortabil unde proprietarii sa isi petreaca timpul cand se intorc de la activitatile cotidiene, zona de dining si cea de bucatarie aflate una in aproprierea celeilalte.

Pentru ca toate aceste spatii se afla intr-o singura incapere de dimensiuni mari, am ales sa le separam prin mobilier, fara a crea alte obstacole vizuale. Proiectul de design interior amenajare loft a fost pe placul proprietarilor si acum se afla in curs de implementare.

Arhitectii de interior inSIGN creeaza proiecte de design interior caseproiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior hoteluri, proiecte de design interior office-uri, in care abordeaza orice stil de amenajare, de la clasic sau eclectic si pana la concepte de design interior in stil modern sau minimalist.

Echipa Noblesse Group International acopera intreaga paleta de servicii: produse, design interior si proiectare.

Alte Proiecte