fbpx

In Mamaia: apartament cu 3 camere in stil luxury

share

Astazi ne face placere sa va prezentam unul dintre proiectele noastre in stil luxury realizat pentru un apartament cu 3 camere din Mamaia, situat intr-un ansamblu rezidential nou.

Conceptul de design interior s-a realizat in urma discutiilor cu clientul si a unei prezentari realizate de echipa de designeri care a ajutat ambele parti. Acest proiect de apartament cu 3 camere a fost gandit de catre client inca de la inceput pentru segmentul de lux, prin urmare o amenajare in stil luxury a fost cea mai potrivita optiune.

Living in stil luxury

Aria de zi este compartimentata in regim open-space, existand o comunicare fluida intre living, dining si bucatarie. Apartamentul beneficiaza de 2 dormitoare, 2 bai si spatii de depozitare.

Fiind adresat segmentului de lux, specialistii nostri au selectat materiale de foarte buna calitate, cum ar fi bronz, lemn masiv si marmura.

Apartament 3 camere – amenajare living

In living exista o fuziune perfecta intre materiale, texturi si culori care, impreuna, compun un decor pretios si emblematic pentru stilul luxury. Un finisaj elegant este marmura care acopera un perete intreg in zona de living. Bronzul ofera, de asemenea, un aspect pretios incaperii.

Corpurile de mobilier devin in acest decor piese statement atat prin designul elegant, cat si prin insertiile pretioase de metal. In completarea acestor texturi “reci” vin accesoriile si tapiteriile mobilierului realizate din materiale catifelate care ofera decorului noblete.

Designerii au optat pentru corpuri de iluminat moderne, spectaculoase, care sa imbogateasca estetica spatiului. De asemenea, au introdus in design opere de arta din portofoliul Fusion Arts – agentia de arta a Noblesse Group International.

Livingul se continua cu zona de dining, in apropierea caruia se afla si un mic bar.

Pentru bucatarie s-a ales stilul modern, redat in decor prin mobilier elegant, in linii drepte si foarte bine compartimentat.

In ceea ce priveste finisajele, echipa de designeri a ales pardoseala din ceramica cu finisaj de marmura si tapet pentru perete. Barul de luat masa din bucatarie a fost finisat cu vopsea decorativa.

Apartament 3 camere – amenajare dormitoare

In dormitorul matrimonial designerii au mixat panouri decorative cu insertii aurii si tapet care creeaza un decor deosebit de elegant. Piesa centrala a acestei camere este patul in stil retro cu tapiterie din catifea.

In al doilea dormitor regasim aceleasi materiale precum metal, lemn masiv, tapet, catifea, insa decorul capata distinctie prin design mixul de culori.

Baile dezvaluie un design inedit gratie materialelor utilizate: ceramica si panourie decorative cu imprimeuri vegetale.

Echipa Studio inSIGN realizeaza amenajari pentru office-uri si sedii de companie, amenajari spatii rezidentiale premium, amenajari spatii comerciale si amenajari pentru hoteluri, restaurante si cafenele.

 

Descoepra si alte proiecte creative pe noua noastra platforma www.noblesse-group.com/

share

share

Alte Proiecte