fbpx

Hotel Golden Lake - Design interior in stil contemporan

share

Unul dintre cele mai noi proiecte ale designerilor nostri include lobby-ul, receptia si barul unui frumos wellness center, Golden Lake. Intregul spatiu a fost amenajat in stil contemporan, tinand cont de elementele de branding si de necesitatile incaperii.

Fiind un spatiu dedicat relaxarii si terapiilor balneare, designul interior a fost gandit astfel incat sa reflecte intocmai starea de bine si atmosfera calduroasa si primitoare.

Pentru intreaga amenajare am tinut cont de elementele de branding, avand grija sa includem atat culorile specifice brandului, cat si formele si conceptele pe care le inspira.

Designerii nostri au contribuit la conturarea identitatii brandului, pornind de la alegerea numelui si a logo-ului, astfel incat amandoua sa reflecte puternic personalitatea dar si designul centrului.

Zona receptiei iese in evidenta, fiind realizata dintr-o marmura alba, in contrast cu boiseria din lemn inchis la culoare. Detaliile aurii se identifica cu denumirea centrului, fiind un alt element important de branding.

Fiind un open space cu dimensiuni generoase, designerii nostri au optat pentru ceramica de culoare alba. Peretii au fost imbracati tot in alb, pentru a maximiza lumina naturala de care beneficiaza incaperea.

Intregul spatiu se afla in stransa legatura cu elementele de branding, de aceea designerii nostri au ales sa introduca in designul de interior si accentul de violet din logo. Astfel, accente de mov pruna se regasesc in canapelele si fotoliile cu forma organica. Cu cadre moi si realizate din materiale de inalta calitate, acestea contribuie la atmosfera relaxanta si primitoare a centrului.

Tot pentru conturarea unui aer calduros si reconfortant, echipa noastra a optat pentru un semineu electric, in zona barului. Intregul bar a fost imbracat in tonuri aurii si completat cu scaune inalte de culoare verde inchis.

Mentionam aici si restaurantul hotelului, amenajat in stil contemporary luxury, cu influente art deco, despre care puteti citi in detaliu: AICI. Cele doua spatii pastreaza nu doar stilul, ci si un limbaj cromatic comun, asa cum se poate observa in imaginile de mai jos.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

share

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

share

Alte Proiecte