fbpx

Garsoniera Ghencea, Bucuresti - Design interior in stil eclectic

Spatiile mici sunt dificil de amenajat si presupun multa experienta si imaginatie din partea echipei care va dezvolta si implementa proiectul de amenajare interioara. Echipa noastra a creat proiectul 3D pentru amenajarea unei garsoniere de 40 de mp, cu o inaltime peste medie, de 3,90 mp.

Acesta a fost elementul care ne-a permis sa concepem un proiect interesant pentru acest spatiu, mai precis crearea unui etaj in interiorul garsonierei care sa fie dedicate zonei de odihna, iar  la parter a fost amenajata bucataria, zona de birou, baia si living-ul. Desi pare greu de crezut, in doar 40 de mp au fost create toate aceste spatii, fara ca incaperea sa para aglomerata.

Pentru ca stim cat de importante sunt spatiile de depozitare, am valorificat fiecare zona si am conceput dulapuri si rafturi multiple.  Am optat pentru culori pastelate, pentru suprafete imbracate in lemn si sticla care sa confere o senzatie de spatietate acestei garoniera transformata in apartament de doua camere.

Un stil cu influente clasice s-a dovedit a fi cel mai indicat pentru aceasta locuinta care a devenit originala si eleganta, in acelasi timp, unde functionalitatea si confortul se imbina.

share

Alte Proiecte