fbpx

Proiect frizerie – design interior in stil industrial

share

Cel mai recent proiect realizat de echipele Noblesse Interiors si inSIGN este o frizerie pe care clientul si-a dorit-o amenajata in stil industrial. Acest detaliu a constituit punctul de plecare pentru designeri in realizarea unui proiect de design interior frizerie, care include elemente decorative emblematice pentru stilul industrial.

Detalii despre proiect de design interior frizerie

Suprafata pentru care s-a realizat acest proiect de design interior este de 40 de mp si se imparte intr-o zona de asteptare si una de lucru, pe care se afla statiile de lucru. In acest concept de design interior specialistii nostri au mixat mai multe materiale: metal, lemn, piele, caramida si placi ceramice colorate.

Materiale de finisaj si culori

In ceea ce priveste finisajele, au optat pentru pardoseala din lemn, iar pentru pereti au ales caramida, placi ceramice si OSB. Paleta de culori se compune din nuante inchise, tipice stilului industrial: negru, diverse tonuri de maro, auriu si accente de rosu si caramiziu.

Piese de mobilier in stil industrial

Zona de asteptare este utilata cu o canapea cu cadru din metal si tapiterie din piele, masa din metal cu roti si scaune retro, cu partea exterioara din metal si cea interioara din piele.

Corpuri de iluminat

Designerii au integrat in statiile de lucru corpuri de iluminat specifice astfel incat lumina sa fie distribuita in asa fel incat sa nu se formeze umbre.

Acest proiect de design interior frizerie a fost realizat cu produse din portofoliul Noblesse Interiors.

Arhitectii de interior inSIGN realizeaza amenajari interioare caseamenajari interioare apartamente, amenajari interioare spatii publice, amenajari de office-uri si pentru spatii HoReCa.

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

Alte Proiecte