Fashion store, Targu Jiu - Design interior

Un nou proiect a fost finalizat de catre echipa noastra si urmeaza sa fie implementat in cel mai scurt timp. Este vorba de un proiect de design interior magazin pentru un brand 100% romanesc, acesta urmand sa fie implementat in toate show-room-urile brandului din tara.

Plecand de la identitatea brandului si de la stilul de produse comercializate, am dezvoltat un proiect de design interior in stil urban industrial cu accente clasice, reflectat prin piese cu un design elegant.

Aceasta amenajare este un mix interesant de elemente diverse cum ar fi placi ceramice cu pattern clasic, parchet cu un look usor nefinisat, mobilier clasic si pereti tratati cu tapet. Aspectul este intregit de jocul interesant de lumini pentru ca in acest caz am mizat pe combinatia de corpuri de iluminat asemenea unor reflectoare imense cu un lampadar maiestuos care incanta vederea.

share

Alte Proiecte

Te rugam sa astepti...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul Studio Insign pentru a fi la curent cu ultimele noastre proiecte si noutati din domeniu designului de interior si al arhitecturii.