fbpx

Camera de hotel, Mamaia - Design interior in stil navy

share

Ultimul proiect Studio Insign este o camera a hotelului Bicaz, Pirates Resort, din Mamaia. Realizata in stil navy, camera ne aduce in centrul unei aventuri cu pirati, mari involburate si nisipuri aurii.

Intregul design interior al camerei a fost gandit in raport cu elementele naturale din povestea sa.

 

Usa camerei este evidentiata prin literele aurii, marcand astfel „camera capitanului”. Inca de la primii pasi, suntem introdusi in spiritul povestii, prin fototapetul cu motiv marin, dar si prin motivul ce aminteste de fereastra unei cabine.

Mobilierul in tonuri deschise se imbina cu accentele de un albastru intens, iar atmosfera este completata de lumina calda si imprimeurile cu detalii specifice.

Ansamblul creat in zona patului reprezinta centrul de interes al camerei. Mobilierul in tonuri deschise ne duce cu gandul la nisipurile aurii de pe plajele insorite, in timp ce asternuturile de un albastru puternic sugereaza marea pe care piratii isi traiesc aventurile.

Piesa centrala in acest design interior in stil navy este timona, plasata strategic alaturi de fototapetul ce ilustreaza cerul luminos, ce inconjoara ”corabia” noastra.

In completarea amenajarii, designerii Studio Insign au ales surse de lumina calda, atat lampile cat si lustra fiind decorate cu un model de harta vintage. Ferestrele mari sunt evidentiate prin perdele subtiri si draperii in aceeasi nuanta de albastru intens.

Opus patului, regasim un ansamblu minimalist ce aminteste de interiorul unei cabine de la bordul corabiei. Motivul timonei apare si de data aceasta, folosind drept oglinda. Detaliul aflat pe usa comodei ne duce cu gandul la geamurile rotunde, specifice corabiilor. Intreg mobilierul respecta acelasi design interior in stil navy, designerii Studio Insign optand pentru tonuri deschise, nisipii.

Camera hotelului Bicaz, Pirates Resort din Mamaia este un proiect de design interior realizat de designerii Studio Insign, utilizand in intregime produse din portofoliul Noblesse Interiors. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Echipa de designeri Studio Insign realizeaza proiecte de design interior la cheie, proiecte de design interior apartamente, proiecte de design interior case, design interior hoteluri, design interior office-uri, fiecare proiect fiind o provocare pentru amenajare interioara clasica sau amenajare interioara moderna.

share

share

Alte Proiecte