fbpx

Design interior hotel Novotel Bucuresti

Conceperea unor proiecte de design interior pentru spatii HORECA implica multa creativitate, originalitate si o buna cunoastere a tuturor functiunilor si circuitelor din respectiva  amenajare.

Plecand de la acestea, am dezvoltat un proiect de amploare pentru parterul hotelului Novotel din Bucuresti, acesta fiind un spatiu multifunctional, impartit in mai multe zone de interes. Astfel, am creat un lobby, un bistro si o zona de office lounge.

Pentru lobby am ales culori placute, care fac spatiul sa fie unul primitor si in acelasi timp sa aiba mult stil.  Creatii ale unor designeri de renume international, piesele de mobilier alese de la principalii nostri parteneri, Galeriile Noblesse, se integreaza perfect in ambientul conceput de noi.

Zona de bistro emana relaxare, fiind locul preferat pentru oaspetii hotelului, conferind, de o potriva, intimitate prin diferite separee, dar si un mediu elegant si cozy unde se poate servi o gustare sau o cafea.

Si, pentru ca Novotel este un hotel tranzitat, un spatiu unde ajung si turisti care doresc sa viziteze frumoasa noastra capital, dar si diferiti oaspeti care vin in scop de business, am creat si un spatiu unde se poate lucra asemenea unui office lounge.

Acest proiect se afla in curs de implementare si va fi finalizat la finalul lunii august.

share

Alte Proiecte