fbpx

Design interior Galaxy Bar in Bucuresti

share

The world is not enough pentru echipa inSIGN, care a gandit amenajarea unui sky bar cu tematica celesta. Un local aproape de nori nu putea avea un decor altfel decat galactic, de unde si numele pe care l-a primit: Galaxy Bar.

Daca se spune adesea ca cerul este limita, pentru designerii de interior Studio inSIGN s-a dovedit a fi imaginatia. Corpurile de iluminat asemeni unor planete in miniatura, motivul decorativ al constelatiilor ce isi lasa amprenta asupra peretilor baii si in zona barului, cromatica minerala, toate conduc catre o fascinanta lume din afara globului terestru. Urmeaza-ne mai jos intr-o scurta calatorie prin spatiu. Te ghidam prin imagini si iti oferim detaliile unei amenajari de interior la inaltime.

Up in the sky || Casa scarii

Intrarea se face cu ascensor, iar zona vestibulului a fost proiectata ca o poarta catre univers. Privitorul lasa orasul in urma, se intrezaresc varfurile zgarie-norilor adormiti in noaptea instelata. Efectul este obtinut prin fototapetul inspirat ales, pe care se profileaza siluetele cladirilor. Nu lipsesc finisajele cromate pentru balustrada si vasele de flori, care sa pregateasca accesul intr-o lume selenara. Calatorul nostru galactic va fi remarcat si spoturile luminoase, precum si ghivecele iluminate cu LED, stelele care ii vor lumina calea.

Galaxy bar || Infinity and beyond

Odata ajuns in Galaxy Bar, tavanul cu pleiada lui de stele va cuceri toate privirile. Senzatia de spatiu deschis este accentuata de peretii din sticla, care descopera ochilor un magnific peisaj. Pardoseala ceramica lasa impresia ca pasesti pe luna, un pas mic si totusi urias, pentru ca aproape teleporteaza in spatiu. Paleta coloristica graviteaza in jurul culorilor reci, dar linistitoare. Tandemul alb-albastru se regaseste la mobilierul de terasa cu structura metalica si textil firesistent. Gri-ul este si el un personaj prezent, regasit la perna scaunelor sau venatura abajururilor, amintind de craterele planetare. Nu lipsesc nici aici corpurile de mobilier iluminate, cu forme fluide, aterizate parca de pe alta planeta.

Cu capul in nori, la propriu || Zona terasei

Terasa a primit un puternic accent prin masa joasa, iluminata, in forma de semiluna, acompaniata de un telescop cu finisaj negru si nichel, ce se integreaza perfect in peisaj. Cu siguranta un punct de atractie pentru vizitatori! Canapeaua modulara asteapta confortabil un grup de prieteni si chiar pe prietenii acestora. O recomanda dimensiunile generoase.

Un cocktail cu gheata, va rog || Barul

Barul, acest magnet al localului, prezinta rafturi ce trimit si ele cu gandul la constelatiile spre care indicam in copilarie, intreband cat de mare este Carul Mic.

Toaletele au beneficiat de un mic avans sugestiv, prezentand o pardoseala cu vedere de sus asupra unui oras cu trafic aglomerat, ca toate orasele zilelor noastre. In aceasta zona s-a intervenit asupra peretilor, carora li s-a imprimat aceeasi tema a constelatiilor, de altfel un motiv recurent al amenajarii.

Nu putem incheia altfel decat focalizand atentia asupra corpurilor de iluminat. Iar cum stelele au nevoie de intuneric pentru a-si arata strălucirea, alegem sa exemplificam printr-o simulare noctura. Cu mentiunea ca au fost completate de abajururi inconjurate de „discuri circumstelare”.

Calatoria se incheie aici, cu dorinta sa fie aceasta amenajarea pe care s-o iubesti pana la luna si inapoi.

Iti amintim ca designerii de interior Studio Insign iti stau la dispozitie pentru o amenajare de la zero customizata, cu respectarea fidela a identitatii brandului tau. Fie ca vorbim de amenajari interioare cafenele, amenajari interioare spatii birouri sau amenajari interioare sali evenimente, echipa noastra te asista la fiecare pas. Ai parte de consiliere specializata in fiecare etapa a procesului, pentru a avea certitudinea ca rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor tale, exact asa cum am reusit cu acest proiect de sky bar.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

PROIECT

Vizualizeaza randarile care au stat la baza proiectului.

share

FINALIZAT

Vizualizeaza albumul de poze al proiectului implementat.

share

Alte Proiecte