fbpx

Casa Qatar - Design interior in stil luxury

share

Ultimul proiect al designerilor nostri este designul interior al unei case din Qatar. Frumoasa locuinta a fost amenajata in stil luxury cu accente orientale.

Casa orientala

Inca de la primii pasi in locuinta suntem intampinati de culori calde si naturale, dar si de elemente specifice culturii arabe. Cele doua traforuri paralele sunt infrumusetate cu un model oriental si arc ogival, venind in completarea usii cu aceeasi forma.

Elemente traditionale din cultura araba

In realizarea acestui proiect de design interior casa a fost esentiala integrarea elementelor traditionale din cultura araba. Astfel, avem Majlis-ul, o zona privata si intima unde familia isi intampina oaspetii. O traducere exacta ar defini aceasta incapere drept “o zona de sezut”. In amenajarea acesteia, designerii nostri au folosit tonuri deschise, pentru a maximiza lumina naturala.

Obiecte specifice stilului oriental

Alte elemente specifice stilului oriental se regasesc in candelabrele luxuriante, in draperiile din material textil bogat si in accentele metalice aurii, aflate la picioarele intregului mobilier. Ferestrele de mari dimensiuni sunt infrumusetate, din nou, de taieturi ogivale.

Design lounge

Fiind un open space generos, aceasta incapere include si un arabic lounge, o zona traditionala pentru servit cafea si ceai. Acest lounge se afla in contrast cu restul camerei, atat prin dimensiunile sale, cat si prin numarul pieselor de mobilier si prin culorile utilizate.

Nuantele pamantii sunt o alta caracteristica a designului interior in stil oriental, fiind completate de obicei de nuante bogate precum rosu profund sau ocru. Emanand o eleganta simplitate, arabic lounge-ul este infrumusetat printr-o tapiterie cu motive traditionale dar si prin prezenta pieselor din piatra naturala.

Amenajare dormitor in stil oriental

Dormitorul respecta paleta cromatica si stilul intregii locuinte. Incadrat de un panou traforat cu modele orientale, patul reprezinta punctul central al incaperii. Tonurile de bej si auriu dau caldura incaperii, complimentand lumina naturala de care beneficiaza dormitorul. Stilul oriental se remarca si in imprimeurile utilizate, atat pentru cuvertura cat si pentru covor.

Concept de design baie majlis

Baia majlis-ului include o combinatie spectaculoasa de culori, texturi si imprimeuri. Influentele orientale se resimt atat din ceramica cu model specific, cat si din finisajele aurii. Lumina calda completeaza perfect atmosfera intregii incaperi.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

share

Alte Proiecte