fbpx

Design interior casa Pipera

V-am mai spus ca ne place stilul modern? Ei bine, ne face placere să va prezentam un proiect 3D de amenajare interioara la care lucram in acest moment: design interior casă Pipera. Am realizat proiectul interior pentru bucatarie, dining si living.

Este o bucătărie modernă, colorată, dar fără a fi deranjantă din punct de vedere vizual, tocmai pentru că am încercat o compoziţie unde am alternat nuanţele de mov prună cu verde şi cu crem. Este o combinaţie echilibrată şi plăcută.

Proiectul 3D amenajare bucătărie cuprinde piese de mobilier în exclusivitate de la partenerii noştri, Noblesse Interiors. Acest stil de bucătărie se pretează atât pentru apartamente cât şi pentru case, fiind perfectă realizată pentru a deservi necesităţile unui om modern.

Livingul si diningul au fost decorate in tonuri vii, iar piesele de mobilier sunt semnate de designeri faimosi. Fiecare incapere transmite un aer cald, primitor si vesel.

Fiecare incapere transmite un aer cald, primitor si vesel. Imbinarea fericita a mobilierului si a accesoriilor fac ca acest proiect 3D amenajare casa sa fie unul demn de urmat si aplicabil atat pentru spatii mici, cat si pentru cele vaste.

share

Alte Proiecte