fbpx

Design interior casa luxury zona Herastrau

De o frumusete incontestabila, aceasta amenajare interioara se remarca prin frumusetea pieselor de design interior, prin combinarea acestora cu restul elementelor din locuinta, cum ar fi placarile si decoratiunile, dar si prin cromatica usor sobra, dar eleganta.

Locuinta, situata in zona Herastrau, este formata din living, dining, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti,  baile aferente si bucatarie.  Plecand de la preferintele proprietarilor in materie de design interior, am decis ca cel mai indicat stil pentru acestia este unul elegant, cu multe accente luxury.

Oglinzi fatetate, corpuri de iluminat atent elaborate, placari din marmura in combinatie cu parchet, mobilier de lux sunt doar cateva dintre elementele folosite in aceasta amenajare si care sunt furnizate de principalii nostri parteneri, Noblesse Interiors.

Optand pentru acest stil, am reusit sa le cream proprietarilor acestei locuinte o amenajare interioara care ii reprezinta, in care se simt confortabil, transformand un spatiu impersonal, in unul  original si foarte primitor.

share

Alte Proiecte