fbpx

Casa Craiova - Design interior in stil contemporan luxury

share

Cel mai recent proiect de design interior a fost realizat pentru o casa deosebita din Craiova. Abordarea generala a fost contemporary luxury, cu influente art nouveau. Amenajarea se remarca prin folosirea placilor mari de ceramica, de 1.5 pe 3 metri.

Design interior in stil contemporan

Spectaculoase sunt scenariile de lumina, usile filomuro, mozaicul, mobilierul din lemn masiv lacuit, de asemenea si decoratiunile din materiale pretioase precum cristalele Swarovski sau pielea nabuc. Atmosfera este una somptuoasa, creata indeosebi prin liniile sic ale mobilierului semnat de #Fendi, #AstonMartin sau #VisionnaireHome si nota glamour a mozaicului #Sicis.

Inedit este spatiul capsula realizat pentru juniorul familiei, cu design futuristic. Formele geometrice atipice si facilitatile high-tech sunt prezente in dormitor si la baia baiatului, care si-a dorit un decor in tendinte si in viitorul apropiat. Citesti mai jos informatii detaliate cu privire la solutia ultramoderna gasita pentru el.

Elemente de design luxury

Pentru living, inima casei, designerii au ales nuante telurice luminate de accente aurii, solare. Canapeaua generoasa, cu perne mari, invita la relaxare. Adauga o nota de sofisticare insertiile metalice si amprenta expresiva a placilor mari de ceramica. Ca o nota de pretiozitate, a fost inclus si un semineu. Tavanul realizat din oglinda reflecta eleganta si rafinament.

Zona barului este impresionanta. Scaunele cu picior inalt se disting prin conturul grafic al sezutului. Accentele aurii, pline de stralucire, fac decorul demn de coperta unei reviste de design interior. Cocktailurile complicate si-au gasit cadrul fastuos in care sa-si faca aparitia ca vedete ale petrecerii!

Scenariul cu accente aurii se repeta si in zona de servire a mesei, unde le acompaniaza finisajul lucios al mobilierului. Geometria este evidenta in liniile mobilei de dining, la baza mesei si scaunele cu spatare precum fatetele de diamant. Cucereste privirea modelul blatului  cu linii precis trasate.

Design dormitor matrimonial

S-a dorit o amenajare dormitor matrimonial cu amprente sofisticate, cerere la care designerii nostri au raspuns prin insertii metalice si de piele nabuc, precum si prin tabloul cu cristale Swarovski. Echilibrul este asigurat de liniile drepte, prezente la tablia patului si noptiere. Finisajul auriu creeaza unitate, legand diferitele elemente intr-un tot armonios. Dominanta bejului cald contribuie la conturarea unei atmosfere relaxante, imbietoare.

Baie stylish

Proiect modern de baie matrimoniala, spatiul folosit de catre soti are peretii imbracati de sus si pana jos in placi ceramice. Il lumineaza mozaicul auriu #Versace si mobilierul lucios. Echipa #studioinsign a acordat o atentie deosebita detaliilor: cantul lavoarului este auriu, caloriferul de baie are, de asemenea, rol decorativ si atrage atentia prin forma neasteptata. Pentru intimitate s-a recurs la un perete despartitor cu rifluri, asa cum se remarca in stanga imaginii. Pardoseala dusului prezinta o rigola ascunsa, discreta, pentru scurgerea apei.

Design baie de serviciu

De amintit aici este si baia de serviciu, situata la parterul casei, care a beneficiat de un ornament statement, mozaicul custom, integrat armonios in decor. Ce se vede in oglinda este un radiator. Designul sau inedit il face usor de confundat cu o piesa decorativa.

Auriul, acest personaj principal al casei, innobileaza si zona de primire, acolo unde acompaniaza marmura de la blatul masutei de cafea.

Concept de design masculin

Intram in spatiul capsula, proiectat de designerii studioului inSIGN pentru baiat. Dormitorul, biroul, impartit pe zona de lucru si zona de relaxare, baia si dressingul fac nota discordanta cu restul casei. Predomina aici designul inovator, cu integrarea inteligenta a tehnologiei. Ne oprim pentru inceput la dormitorul baiatului, proiectat ca o calatorie in cosmos. Amplasarea oglinzilor rotunde pe doi pereti paraleli creeaza efect de spatiu infinit. Baza mobilierului din plexiglas incolor genereaza efectul de plutire si imponderabilitate. Vopseaua decorativa lasa impresia unui cer instelat.

Amenajare baie baiat

Proiectul de baie pentru baiat pare desprins dintr-un film SF. Ceramica 3D se face evidentiata prin tonurile argintii. Tavanul negru include benzi LED futuristice. Acestea se regasesc totodata la cada si lavoar. Vasul WC este 2 in 1, avand si functie de bideu. Utilat cu senzor de prezenta, poate fi conectat la o telecomanda cu functii programabile si din telefon. Dusul este dotat cu cromoterapie, radiatorul port-prosop are un design ultramodern.

Pentru juniorul familiei s-a comandat si un proiect de birou. Desigerii #studioindign au pus in practica tematica dorita, in asteptarea viitorului. Intoarce capetele canapeaua #KarimRashid. Camera este impartita in zona de studiu si cea de relaxare. Imbinarea originala a culorilor albastru inchis si vernil ii imprima incaperii dinamism si energie.

Amenajare dormitor de oaspeti

Dormitorul de oaspeti a fost decorat plecand de la o tema montana. Se remarca tavanul cu structura geometrica, ce pare a completa linia muntilor ilustrati pe perete. Paleta coloristica placuta si calma invita la un somn odihnitor. Tonul-accent de albastru induce o stare de liniste, alaturi de nuantele neutre de crem, bej si grej.

Arhitectura de exterior

Decorul in note elegante se continua si afara, unde s-au folosit cornise, brauri, coloane de sprijin pentru fronton si ancadrament din ipsos. De remarcat balustrada art nouveau, care inchide coerent aceasta amenajare de interior in stil contemporary luxury.

Produsele utilizate in acest design interior casa fac parte in intregime din portofoliul colaboratorilor nostri principali, Noblesse Interiors, experti in design interior si proiecte la cheie. Mai multe imagini 3D foto-realistice sunt prezentate in galeria de mai jos.

Va stam la dispozitie pentru proiecte de design interior case, design interior apartamente, design interior hoteluri, design interior office-uri, indiferent daca este vorba de o amenajare interioara clasica sau de o amenajare interioara moderna.

share

share

Alte Proiecte