fbpx

Design interior casa contemporana in Pipera

Am finalizat de curand proiectul de amenajare interioara pentru o casă din Pipera. Proprietarul şi-a dorit o amenajare cu linii drepte, lipsită de elemente clasice. Am ales pentru el stilul contemporan pentru că se potriveşte atât cu personalitatea, cât şi cu stilul de viaţă.

Piesele de mobilier au fost alese de la principalii noştri colaboratori Noblesse Interiors şi se remarcă prin calitate, formă şi nu în ultimul timp eleganţă. Proiectul 3D amenajare living a fost elaborat plecând de la hobbz-urile şi obiceiurile zilnice ale proprietarilor, dezvoltând un concept reprezentativ pentru aceştia.

Este un living spaţios,  aerisit, unde fiecare piesă se îmbină perfect, creând un ambient personalizat. Bucataria este moderna, cu mobilier functional, perfect pentru o familie cu o intensa activitate zilnica. Am amenajat si o camera de relaxare, aceasta fiind usor desprinsa de tiparul casei pentru ca proprietarii si-au dorit o combinatie intre stilul clasic si cel modern.

Aceasta incapere se dovedeste a fi perfecta pentru lecturarea cartilor preferate sau pur si simplu pentru relaxarea dupa o zi agitata, fiind mobilata cu fotolii confortabile.

Toate produsele utilizate in acest proiect de amenajare fac parte din portofoliul partenerilor si colaboratorilor nostri Noblesse Interiors.

share

Alte Proiecte