fbpx

Design interior Cafenea in Calarasi

Am finalizat proiectul 3D de design interior cafenea in Călăraşi, spaţiu pe care l-am amenajat într-un stil glamour. Cafeneaua are o suprafaţă de 110 mp şi am reuşit să potenţăm fiecare zonă, având o capacitate de 80 de locuri pe canapele şi scaune. Încăperea era ingusta şi lunga, iar noi am creat zone de canapele asemenea unor alveole, fiecare spaţiu fiind delimitată cu ajutorul mobilierului.  Acesta a fost achiziţionat de la principalii noştri furnizori, Galeriile Noblesse.

În proiectul de design interior 3D pentru cafenea am folosit piese colorate, am combinat plexiglass-ul cu ale materiale uşoare, textilele au fost alese din gamele destinate spaţiilor publice şi accesoriile  au fost elementele care au armonizat şi completat perfect amenajarea interioară.

Studio Insign pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de proiectare design interior casă, design interior vila,design interior apartament, proiect design hotel, proiect design cafenea, proiect design bar, amenajare birou, amenajare interioara spatii publice, gestionare de proiect amenajare interioara, design interior "casa la cheie".

share

Aceasta cafenea din Calarasi a fost finalizata in doar cateva luni. A fost o adevarata provocare sa lucram la amenajarea acestei cafenele unde ne-am folosit imaginatia, creativitatea si priceperea pentru a putea valorifica fiecare spatiu. Am gandit utilitatile, zona de bar si cea de servire astfel incat clientii sa se simta confortabil.

Fiecare element a fost gandit si conceput pentru a face parte dintr-un intreg elegant si in acelasi timp modern. Piesele de mobilier se afla intr-o perfecta combinatie cu placarie si decorarea peretilor. Piesa centrala este barul care a fost creat special pentru a atrage atentia. De asemenea, sistemul de iluminare a fost gandit astfel incat sa isi schimbe culoarea in functie de tematica petrecerilor, de starea de spirit sau de preferintele clientilor.

Alte Proiecte