fbpx

Design interior cafenea Double Tree By Hilton

Acest proiect de cafenea şi lounge se încadrează într-un stil eclectic, atent studiat şi redat până la cele mai mici detalii. Conceptul atât de valoros are la bază produse, materiale, finisaje, idei pline de originalitate ale unei echipe în care competenţele şi diversitatea se îmbină perfect. Stilul eclectic este un stil actual, internaţional, care combină în mod armonios elemente clasice reinterpretate cu elemente contemporane, într-un concept unitar.

Astfel, în proiectul 3D cafenea si lounge, designerii studioului de design interior, Studio Insign, au decis să utilizeze piese create de designeri vestiţi din lume, achiziţionate de la Galeriile Noblesse. Mixul de texturi şi de stiluri s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru crearea unei atmosfere aparte, în acelaşi timp intime şi relaxante. Barul din zona de cafenea a fost proiectat de către designerii Studio Insign, la fel şo scaunele înalte. Toate accesoriile au fost achiziţionate, de asemenea, de la Galeriile Noblesse. Astfel, tablourile clasice şi oglinzile completează decorul creat.

Proiectul de amenajare cafenea şi lounge pentru hotel a fost apreciat de către specialişti în domeniul designului interior din Marea Britanie şi nu numai. Recunoaşterea a venit din partea International Design Society, a cărei membru este şi Studio Insign. Mai mult, acest proiect a fost selectat in finala International Design Awards 2012, un concurs international de design organizat de o prestigioasă revistă britanică. Indiferent de stilul în care se doreşte amenaja un spaţiu, echipa Studio Insign poate crea ambiente care atrag atenţia şi care se remarcă prin eleganţă, rafinament şi nobleţe.

share

Alte Proiecte