fbpx

Design interior cabinet avocatura Bucuresti 3

Designul interior al unui sediu de firmă trebuie să respecte identitatea acesteia şi să o reflecte prin amenajarea interioară. Am realizat proiectul de design interior pentru o firmă vestita de avocatura din Bucureşti care a fost pe placul beneficiarilor.  Am ţinut cont de faptul că este o echipă tânără, dinamică, care are nevoie de un spaţiu de lucru plăcut.

 Proiectul 3D de design interior pentru sala de şedinţe a fost realizat la cele mai înalte standarde şi am optat pentru stilul contemporan care îi reprezintă cel mai bine pe cei care îşi vor desfăşura zilnic activitatea în acel spaţiu. Elementele vizuale şi piesele de mobilier au forme bine realizate, cu un design modern, atractiv şi în acelaşi timp elegant. În această amenajare interioară firma avocatura am mers pe combinaţia cromatică dintre roşu, alb şi negru.

Studio Insign oferă servicii servicii de proiectare design interior casă, design interior vila,design interior apartament, proiect design hotel, proiect design cafenea, proiect design bar, amenajare birou, amenajare interioara spatii publice, gestionare de proiect amenajare interioara, design interior  "casa la cheie".

share

Alte Proiecte