fbpx

Design interior bistro- Cuptorul din Poveste 1

Povestile lui Ion Creanga ne-au incantat tuturor copilaria si, plecand de la aceasta premiza, am dezvoltat identitatea vizuala, arhitectura exterioara si designul interior al unui lant de brutarii.

,, A fost o data ca-n povesti....un cuptor nelipit şi mai-mai să se risipească. Cuptiorul, cum vede pe fată, zice: - Fată frumoasă şi harnică, lipeşte-mă şi grijeşte-mă, că poate ţi-oi prinde şi eu bine vreodată!

Fata, care ştia că de făcut treabă nu cade coada nimănui, îşi suflecă mînicile, călcă lut şi lipi cuptiorul, îl humuli şi-l griji, de-ţi era mai mare dragul să-l priveşti!, astfel scria Ion Creanga.

Conceptul amenajarii incearca sa readuca printre noi valorile si traditiile de alta data, introducand elemente decorative autentice romanesti. Materialele si texturile folosite sunt cele ale unor elemente naturale precum: lemnul natur, caramida rosie,etc. Peretii au fost impodobiti cu elemente decorative romanesti din toate zonele tarii.

Obiectele de mobilier au fost atent alese urmand ideea principala a conceptului. Intalnim astfel corpuri de iluminat ce amintesc de felinarele de alta data, scaune si mese de un design rustic, precum si obiecte decorative traditionale reinterpretate.

In cadrul acestei cladiri se afla la parter brutaria, la etaj a fost conceput un bistro unde clientii pot savura delicioasele produse, dar si birourile administrative.

Zona de bistro se caraterizeaza printr-un aer primitor conferit atat de piesele de mobilier si de finisaje, cat si de paleta cromatica utilizata. Este un spatiu luminos, vesel si in acelasi timp intim. Prin frumoasa imbinare de elemente traditionale reinterpretate am creat o atmosfera unica, unde oaspetii se simt bine si se pot relaxa.

In scurt timp, Cuptorul din Poveste 1 isi va deschide portile si isi va primi oaspetii cum se cuvine, cu produse delicoase si o atmosfera de poveste.

share

Alte Proiecte